Som Izack väntat ... Han visste ju inte riktigt vad det innebar .. Trodde ju bara han skulle få rida som på furuvik typ , ett varv m ledare sen klart !
När vi kom till ridskolan fick jag mig några tårar i ögonen oxå .. Tänk att jag gick där och tog mina första lektioner med min pappa då jag var 7 år . Allt var sig likt ... Förrutom att ett ridhus kommit på plats nu och hästarna byts ut ;-)

Förväntans fullt stod vi och väntade på upprop & häst utdelningen i sadelkammaren . Izack fick en liten shettis vid namn Emil , så jäkla söt !

I ridhuset satt han upp helt orädd och bad mig & Pär att gå och sätta sig , han klarade sig fint med tjejen som ledde hästen tyckte han .

Ridläraren frågade barnen hur de tror man startar , stannar & svänger hästen ... Izack var snabb med svar och förslag totalt oblyg , vi satt stolta och tittade på honom .. Jag & Pär !!! Izack satt stolt och glad där på häst ryggen , han fullkomligt strålade !
Så kul att han verkligen lyssnade på vad dom sa , försökte hålla tyglarna som man skulle , svänga och stanna .. Han hade fullt upp ;-)

De hade ca 35 min lektion , den gick snabbt och lite surmulen Izack hoppade av ... Muttrade om varför han inte fick rida längre ! Men sen glad igen då vi förklarade att vi kommer tillbaka nästa vecka . Då klappade han om lilla Emil , sen åkte vi hem igen .
Lyckat !! :-D

Blivit riktigt förtjust i den här låten .. sjukt bra!! 
 
 
 
Inköpt till bebis , ett sprillans nytt babyskydd .. vart ett Brio Babyskydd Primo 1 helsvart med Isofix bas . 
Vi köpte en praktisk badbalja  Flexibath som går att vika ihop och ställa undan då de inte används .. SUPER SMART med ett babystöd för den första tiden till babyn. 
 
 
Izack och jag har shoppat nya kläder till honom .. En schysst byxa i höstens "inne" färg , en mario mössa (ej med på bild) & en rockefella mössa , bilar tröja (ej med på bild)  , spiderman strumpor, två  tjock tröjor  .. Han har fått nya skor ! Så nu är han lite att börja hösten med . 
 
 
 
Pärs föräldrar var hit med en vagga som Pärs Farfar gjort & sovit i som liten . Nu  ska lill bebis  få ärva . 
Vi har hunnit med en vända till av kantarell plock ( el Izack & Pär har plockat , jag satt hemma & väntade & rensade dom sen ) .. Vi har varit & tittat på lite fåglar vid svandammen i Uppsala & Idag har vi bakat Bullar jag & lilleman . 
 
 
 
 
 
 
 
Tack O hej för oss ! =) 
Då kan jag stolt berätta att jag fått ett jätte roligt erbjudande & hoppas på ett fint sammarbete med Gallerix . 
Mina motiv kommer att finnas på kort hos Gallerix i ca 84 butiker från Malmö ända upp till Luleå. JÄTTE KUL , Tycker jag ! :-)
 
 
 
Ja idag har jag sytt , sytt o sytt .. 
Nu är äntligen " åkpåsen" till liggdelen i vagnen färdigt . Mycket nöjd .. 
Vart en i snyggt bomullstyg / svart/ grått m vit fleece som foder .
 
Provade att göra en Uggla till Izack m som valde tygerna helt själv, en såkallad tröst uggla för att få han glad igen då en dum nål fastnat i hans fina fot! DUMMA NÅL!  =) 
Angående den finns de ju en hel del att ändra o fixa om .. men Izack vart nöjd & glad och det var ju de som var huvudsaken .. ligger just nu hårt under hans arm & sover med honom .. 
 
 
 
 
 
 
 
Påslakan & Örngott sydde jag klart till spjälsängen här om dagen oxå = )
 
Izack i full rulle med att hjälpa till med veden .. 
 
- Izack : 
Jag ska äta mat så jag blir stark och kan arbeta på gården ! 
 
 
Han är  underbar <3 
 
 
 
 

Från att ha hatat orange .., så har de blivit en av Mina favorit-färger ... Kanske har m åldern att göra ;-)

Tänk att en månad av graviditeten som är kvar kan kännas som en evighet ! Jag orkar inte längre .. Har vart tuffa 9 mån med illamåenden , sjukhusbesök , kramper o vise versa ! Njuta av den !!!!?? Va e de !? Nej fy ... Gulligt med gravida och mys hit & dit , ja för er som inte verkar mått de minsta dåligt kanske . ... Nej ja sa de då jag födde Izack efter förlossningen .. ALDRIG mer ! Jag säger de nu innan förlossningen ... DEFENETIVT aldrig MER ! Två skruttar räcker utmärkt ! Efter de här tänker jag återgå till MIG och min kropp ta hand om den och njuta av livet och barnen ! Fler graviditeter och / eller födslar passar inte mig ! Nu börjar minnena Komma tebax kring förlossningen oxå .. Lite små skraj , han inte att få bedövning sist och att föda barn på stenålders vis var ingen solskenshistoria . Smärtan ..... Den otroligt oförklarliga smärtan ! De ja vet nu iaf är att även om jag tror de så kommer jag överleva ... Jag kommer inte dö ... :-S

Tack för mig /// Å

Izack var hos tandläkaren idag ... Han har en framtand som kontrollerats m jämn mellanrum då han kraschade med din cykel för nått år sen . Nu visade de sig att den tanden ska till 99.% dras bort pga av att den inte ska skada hans permanenta tand sen . Vi väntar på besked om det ! Inhandlat till helgens kräftkalas idag .. Ser vi fram emot :-) Igår var vi och härjade m Izack på leos lekland och träffade Leo till Izacks stora förtjusning :-) Mot hemmet !!! :-D Kram Å

Igår natt hade jag jobbiga sammandragningar ...ignorerade de lite försökte sova , men de var svårt ! Under dagen har de bara fortsatt .. Och efter den lilla bebisklädes shoppingen vi hade idag så stod ja inte ut längre . Inte pga av "smärta " ( nog för att det känns ) men mest för oroligheten om varför de håller på som de gör .jobbigt ! Vi åt , sen åkte Izack till sin morfar och vi till förlossningen . De konstaterade kraftiga sammandragningar och jag fuck snabbt en spruta m bricanyl i benet för att få livmodern att slappna av . Vilket de gjorde , kändes skönt om man bortser från skakningar i hjärtklappningen jag fick . Bebis ligger m huvudet nerråt , allt ser/såg fint ut :-) tappen var opåverkad just nu .. Där ska de ha lite extra koll om sammandragningarna fortsätter . Hade tydligen " socker " i urinen .. Men inte så pass att de skulle betyda nå " farligt " . TACK ! :-) Fick vila lite där och sen åka hem m bricanyl tabletter ha ska ta om de blir lika jobbigt igen . Så fort vi lämnade förlossningen i bricanylen sluta verka så kom de tillbaka ! Stenhård mage m jämna mellanrum . SUCK ! Vi får se vart de slutar .., läkare hoppades att liten stannar MINST en v till för att slippa större komplikationer om h*n bestämmer sig för att komma ut ! Jag Hoppas nu på MINST 4-5 veckor till iaf !!! Jag har verkligen världens bästa sambo ! Han är underbar , finns för oss ständigt ... <3 Nyss blivit omstoppad av han i sängen .. O nu ska jag sova ! Helt slut .... Natt!

Vi har det mesta men lite mer kläder i stl 50 vore nått ;-) sen vill man ju självklart alltid ha nått nytt och spec . Till just den här lilla individen trotts att garderoben är välfylld med massor vi fått :-) så idag ska hela familjen till stan o klämma i känna på lite bebiskläder :-) Ev Ikea och titta på lite snygga höst dojjer till världens finaste Izack ! Kanske några att matcha sin skitsnygga Rockefella mössa med ;-) Kram o hej

Idag handlade vi kommande bebis spjälsäng , täcke , handdukar och massa annat smått och kul ! :-) Även våran nya garderob m skjutdörrar kom med hem ... * wwwiieee * Izack och jag monterade ihop sängen .. Vi har en mycket stolt storebror som längtar efter sin lille/a*** ?! Izack ... världens finaste / mysigaste kille .. Jag beundras av honom varje dag , stolt över honom, imponerad vilken drivkraft han har ! Han är smart & förbannat envis.ödmjuk och sårbar ... Han har ett varmt och fint hjärta bryr sig om och talar öppet om vilka människor som han verkligen tycker om och älskar samt tvärtom han har en sån ärlig och fin personlighet . Jag är så stolt över att få vara hans mamma <3 Min fina pojke !