Och hela familjen på väg hem från ett trevligt besök i Göteborg/Kungsbacka ! Universeum m dinosaurie - utställningen var en höjdpunkt ! :-)

Innan Jönköping gjorde vi ett Gränna stopp .... Ville visa Izack hur man gjorde polkagrisar , vilket han fick ! Vilken förtjusning ... De gjorde ju godis ;-)

På väg till Göteborg :-)

Regn o blåst ! Izack och jag har bara vart slöa idag ... Film dag och innelek ! Mamman har mest legat i soffan och tittat på ! En maxad Orkeslös dag ... Men vackra blommor Från trädgården piggade upp lite iaf :-)

Den finaste jag har .. 
 

Hemkommen efter en tur till Sundsvall ... Vart bara några dagar , då Pär åkte iväg för 2 timmar sen mot Idre för flugfiske :-) Insett att jag är förälskad ... I våran tomt & hus .. Fick världens separationsångest av att vara hemifrån ! ;-) älskar mitt liv här ! Igår mellan stört skurarna så vart de en grillning ... Inte så där gott som de brukar vara .. ( grillat för mycket i år tro jag ) ;-) I Sundsvall unnade vi oss en varsin lyxmassage + ansiktsbehandling vid södra berget ! Käkade lite och gick på bio ! Cockpit !! En helt klart sevärd film ! Igår klev vi med raska steg in i v 30 av graviditeten. . Helt plötsligt gick de skrämmande fort . Vi var hos barnmorskan och allt såg tipp topp ut ! Hon hjälpte oss att få känna bebis lilla huvud som nu vänt sig och ligger nedåt ! Otroligt att de snart är dags ! Izack är så stolt att han ska bli storebror ! Och de är så mysigt att våran fina lilla familj ska delas med en liten ! Vi blir 4:à <3 Kram Å

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3835566/images/2012/pic_500a35869606ee4a6300029c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3835566/images/2012/pic_500a358a9606ee3f830008cd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3835566/images/2012/pic_500a35b4ddf2b3417d0002a5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3835566/images/2012/pic_500a35bdddf2b30374000a64.jpg" class="image">

Idag firar vi 2 år som förlovade 
 
 
Tänk va fort tiden går .. 
 
 
 
Efter en otroligt fin dag med kalas för Izack .. Trevligt kalas-besök & Jätte fina presenter så har 5 åringen nu totalt däckat i säng.
Själv ska ja pass på o packa lite , åker till stugan i morgon ! LÄNGTAR! // Å
 
 
 
Idag är det en speciell dag! 
Det är min FINASTE GOASTE STOR KILLES FÖDELSEDAG  !! 
 
STORT GRATTIS  IZACK på DIN 5 - ÅRS DAG ! 
 
Mamma , Pär & " bebis "  ÄLSKAR DIG , vårat finaste bustroll ! 
 
 
 
 

Mm idag har vi verkligen röjjt undan ogräs och skit .. Pär har klippt färdigt gräset ! Krattat och donat ! På eftermiddagen tog vi tag i den invändigt ganska nödvändiga städningen ! Phuuu ... Gjort på tok för mycket idag och det känner jag redan nu att ja bittert kommer få äta upp ! Foglossningen gör sig verkligen till känna ! Men va gör man .. Vägrar se hem och gård förfalla totalt ;-) Göra tårta nu .. Världens finaste kille fyller ju 5 år i morgon ! Som han har längtat idag .. Han har berättar för hela byn att han fyller år i morgon ;-) Han var alldeles uppvarvad nu innan läggdags och låg och sjöng " jag fyller år i morgon , jag fyller 5 år i morgon " i en timme innan John blund vagga han till sömns :-) Lång dag i morgon , kalas :-D /// Å

Likaså hänger mörka moln på himlen med ... VARMT .. JA ! Men vart är solen ?! Regn regn regn .. 
Bidrar förmodligen till en värre trötthet än vad den behöver vara ! 
 
Å andra sidan klagar ja inte alltför mycket på att solen håller sig frånvarande heller .. Bakar till Izacks kalas på söndag & de är inte det roligaste kanske om solen hade strålat utanför =) 
 
Idag sov jag till hela halv nio * waaoow * .. men super trött iaf .. morgonen började med en plötslig smärta i magen på vänster sida .. gör ont när jag trycker där , när jag rör vänster ben & böjjer mig . Känns som håll fast typ 10ggr värre .. vet inte om ja ska oroa mig eller bra vila lite . KOmmer o går lite smått ... känner att bebis ligger på den sidan så kanske är den som ligger o rör sig mot & klämmer någon nerv ? .. 
 
Blir det inte bättre om några tim så ringer jag och hör efter .. Pendlar lite i att bli nervös men även ta det lugnt och känna att  det förmodligen inte är någon fara ! =) 
 
I övrigt lite yr & allmänt matt ! 
 
Ja just igår såg jag skönaste reklam filmen på tv:en ...! Letade upp den på youtube .. Här har ni den .. GULD! 
" Är det bara glass så kan du gå före ..."  HAHAHHAHA BÄST!!!
 
 
 

På posten kom det efterlängtade kuddar till sängen ... Vart över förväntan ! Sjukt snygga i verkligheten ! Lite tyger och spets anlände oxå så nu har jag lite att göra igen :-D Kram Å

Testar blogginlägg från mobilen ! Testen får bli lite bilder från renovering av sovrumms golvet ;-) Gick ju bra ! Kram Å

Min personlighet är ganska  fartfylld .. vill ha projekt omkring mig .. saker att göra .. skapa ! 
Det finns inget jobbigare att vilja men inte ORKA!
Jag känner mig instängd i min egna kropp .. 
Jag vet ju vad jag vill göra men så fort projektet är igång så får jag värk i fogarna , magen tar i nånstans , att böja sig är ju ett projekt bara det som slutar med världens suck av ansträgning & man hasar sig ner i soffan ! Tittar trött på de man tagit fram och bli mest förbannad för att man rört till det ;-) 
 
Snart är det över .. För första gången i hela mitt liv längtar jag till hösten =) 
 
 
Bild från i midsommras då i v26 ( 25+0 ) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det bästa & absolut roligaste jag vet är att få fota barn  ! 
 
 
 
 
Vill rekommendera alla att läsa en artikel som FOTOSIDAN.SE har lagt ut ! 
Tänk/Läsvärt!! 
 
 
 
 
 
 
Vaknar vid 06.00 vareviga morgon nu förtiden ... bebis sparkar hej vilt i magen & jag har fått en obotlig aptit . 
Tänkte förbereda Sonens 5 års kalas med att baka bullar på morgonen men då var hälften av de jag måste ha slut! 
Bara tanken av att vänta tills affären öppnar tog en hel del av min bakenergi . =) 
 
I mars fick jag en så fantastiskt fin teckning av min underbara Izack så jag måste få visa upp den . Det värmer i mamma hjärtat <3 
 
 
Det är ju inte varje dag man hälsar på de som lämnat jordelivet .. men har tänkt på det länge nu att det måste bli av.. Jag bor så nära kyrkogården så det vore skamligt att inte åka till graven . 
Jag plockade ihop en stor bukett med sommar blommor från trädgården & lämnade de på farmor & farfars grav . Kändes BRA! 
 
 
Ska njuta vidare av min mugg med det brun/svarta guldet i .. KAFFE! Hörs Kram Å 
 
 
PLUSS PÅ STICKAN ! 
 
JAAAAAAAAAAA , Izack ska bli storebror !  
Lycka ! 
 
Men lyckan varade inte jätte länge .. Fick en jobbig period .. en sån där som många kanske inte vill prata om . 
Då man önskar att man aldrig vart gravid .. ( de får man ju inte tänka , tänk på alla som inte kan men vill ... osv osv . ) 
Min första tid som gravid den här gången gjorde mig väldigt sjuk ...  hamnade i en djup depression , låg i sängen dag ut & dag in .. kräktes ständigt & vart stort sett helt apatisk . 
Mina dagar bestod av att gråta , spy & käna ett fruktansvärd hunger , jag ville äta men kunde inte . 
Det absolut enda jag kunde få i mig på flera veckor var MJÖLK! ( som jag efter en stund sen kräktes upp igen )  
 
Jag valde att inte höra av mig för att få vård i början då alla sa att det var ett helt normalt tillstånd .. vissa mår bättre än andra i sin graviditet .. det var inget konstigt! 
Jag hade de väl lite jobbigare då .. men inget att gnälla över jag fick ju i mig vätska i form av mjölk iaf . 
Min vardag beståd av att få ångest över middagen som jag ville äta men inte kunde äta . Jag satt o grät med två riskorn på gaffeln .. Det gick baar inte att få ner . !! 
 
Jag kunde inte tänka klart , jag såg suddigt och tog mig knappt från sängen till toaletten . Jag var helt slut .. min kropp var totalt tömd på energi & näring . 
Föröskte med tabletter för åksjuka & åksjuke armband men inget hjälpte . 
 
Efter ett tag så ringde jag våran Barnmorska .. hon hörde hur dålig jag var och hjälpt mig med att  få en akut tid på kvinnokliniken ( Akademiska sjukhuset  ) Jag Orkade knappt gå .
Jag fattade inte vad de sa .. minns att jag skulle göra ett urinprov .. sen fick jag ligga ner ! Hörde att de pratade något om att  " kroppen hade försatt sig i svält " och att jag hade brist på vätska  . 
 
Jag vart inlagd med dropp . Där var min vändning ... 
Jag hade fått något de kallar  : HYPEREMESIS 
 
Jag vart sjukskriven men kom snart på benen igen då jag fått dropp . .. men jag orkade inte mycket och kunde fortfarande inte äta mycket . Illamående men på en mer normal nivå .. fick utskrivna tabletter för att må bättre men mådde bara mer illa av dom så jag skippade de . 
Tom v 20 - 21 mådde jag kraftigt lilla och fic knoga välja VAD & NÄR jag kunde äta . 
Idag mår jag bra från illamåendet v 28 . Jag kan äta & jag äter det mesta .. 
Nu har jag svårt att tänka mig hur dåligt jag verkligen mådde .. både psykiskt & fysiskt i början . 
Mår man så dåligt så tveka inte o söka hjälp helst tidigare än vad jag gjorde ... lyssna inte så mycket på andra ..  lyssna på din magkänsla ! 
 
Men vi har en livlig bebis att vänta oss .. de sparkar hej vilt om dagarna .. vi längtars otroligt mycket efter att få möta den lill* .. <3