Dalarna hörde ja de kom mycket snö , även att snön hälsat på i Sundsvall och ner över Gävle !
Men här regnar det en så länge bara . Mörkt och trist , så Izack och jag gjorde en mys frukost m tända ljus . Max ligger på sin fårskinnsfäll i vaggan och sover bredvid .
Kände känsla för en stund att jag har ett sånt där helt perfekt liv .. Som människor kan störa sig på om man " skryter" för mycket ! Mys i huset med två perfekta helt underbara barn , lever med en fantastisk sambo  ! Lever i en bubbla jag kunnat dödat för att få för flera år sen .. Wipps .. Jag förändrade vissa delar av mitt liv .. För de var bara jag som kunde göra det ... INGEN annan . Och se vad jag hat idag ?!! Allt jag verklige. Alltid önskat
Idag ska lille Max vägas och mätas .. Ska bli spännande och se hur mycket Lill tjockisen väger ;-)

Izack ska till dagis och de ska till brandmännen och hälsa på ! Attans att inte mammorna fick följa med ;-)

Igår kom jag även i andra kläder än mysbyxor och nerkräkt tshirt ;-)

Lämnar lite små bilder och fortsätter morgonen här . Kram på er / Å

Vintertid !! Få närhet att sova en timme extra .. Fantastiskt ! För dom som inte har småbarn ;) mina killar tyckte inte de var märkvärdigt alls att få en extra tinne under täcket ! Va bara och kliva upp ..
De positiva var väl att få se soluppgången få frosten att gnistra ute .. Vackert .
-5 men mysigt då man får sitta inne :-)

Pär och Izack har klyvt lite ved under dagen ... Jobbat hårt ;-)

Max rum förvandlas och idag kom hans tyg ramar upp på väggen kring hans spjälsäng :-)

 
Izack och jag tände ljus till frukosten i morse .. Mysigt till soluppgången ! 
Pär var iväg o kasta alla soppor vi fyllt släpet med efter gårdagens " höst städ " . 
 
Medans så tittade jag & Izack på lite barnpogram , matade Max .. och Izack matade Barbamamman med lite popcorn ! ;-) 
 
Sen bar det av till Ridskolan även barbamamma var med och fick provsitta hästen ( Amanda ) . 
 
Väl hemmaigen så satte jag igång och fortsatte med renovering av Max rum ... de går framåt om än lite sakta =) 
 
MIddan vart älgfärs som min bror Jonny var så fantatsik och kom hit med efter deras Älgjakt! 
 
Vart köttfärsbiffar inlindade i bacon m potatis .. Himmelskt ;-) 
 
Dags o sova starx .. skönt döds trött ! =) // Å
 
Köpt hem lite ny utrustning , i form av två softboxar . 
Här kommer lite test bilder från i morse .. 
 
Kul att jag även kan fota vintertid mer än de få ljustimmar som finns då , även kunna fota inomhus i värmen ;-) 
 
 

 
 

Jag älskar mina barn nått otroligt ! Känslan kan inte beskrivas i ord !
Hämtade Izack kl 14 på dagis .. Där står en så glad kille stolt att få ta med dagis barbamamma hem i helgen ( han e ju ledig i morgon ) hon följer med ett barn hem varje helg med en " dagbok" i sin väska där barnen "noterar" ( ritar) vad barbamamma varit med om under helgen ;-)
Max ligger nöjt på min mage och myser .. Trotts min migrän som känns olidlig så får den lille krabaten mig att le då jag ser på han .. Kan man annat , nej !! :-)

Gårdagens inlägg  som tjärvade och vart synligt idag ist ;-)

 

Fick utskrivet Syntocinon ( nässpray) idag som ska lindra mjölkstockningen.. Verkar funka och de är jag ytterst tacksam för .. Orkar inte gå med ett ont bröst och influensa känsla i hela kroppen !
Min syster Ida & Bror Rasmus kom ut och åt & umgicks med oss idag .. Jätte trevligt ! Inte varje dag ... Izack vart väldigt glad :-D

Fick hem lite bakgrunds tyger i velour .. Kan knappt vänta tills mina softboxar kommer i morgon( läs idag )  ., ska bli så kul och prov fota lite inomhus :-D


I övrigt har jag bara strosat hemma , haft mys med Världens duktigaste och bästa storebror Izack och sötaste lille Max !

Dags o sova ! Natt ////Å

 

Nerbäddad i soffan med febrrliknande känsla .. Hängig och ont i bröstet . Gör ont när jag går står sitter ligger ammar ... :/ duschar i stekhett vatten för att få de att kännas bättre .. Värmen värkar lindra och få i gång mjölken lite just då iaf . Låter Max amma mest på den sidan .. Gör ont som f*n men lindrar efteråt !
Bhn är fullstoppad med fleece för att hålla värmen instängd kring de onda ! ( klart bättre än inget alls) ..... Att vara gravid är en sak , föfa sitt barn en sak , ställa om livet en annan , ta hand om kroppen en sak till .. Blöder efteråt en tid , mjölkproduktionen tjärvar , trött och känner sig lite eländig i mellanåt ! Känns som du bor i spyor och bebisblöjor ! Ja de är ju inte direkt glamouröst ... Men tänk vad fantastiskt de är att vara i den där rosa fluffiga bebis bubblan trotts allt :-D

 
   
 
 
 
 
 
 

Idag har vi varg hos barnspecialisten med Izack . Efter de gick vi på stan .. Käkade hamburgare , hälsade på världens bästa Carro på Dressman . Izack köpte ett par mjukisbyxer på Kappahl m världens bästa bil på ;-) Max fick en ny mössa ;-)

Vi har haft en jätte mysig dag jag och barnen... Fikat på espresso house och kikat på lite julprylar som redan kommit ut i butikerna !

Idag kom oxå Izacks ny vunna jeans från Rockefella , skitsnygga !!!

Avslutar m bildbomb .. Trevlig kväll / Å

 

 

                                                         

Här kommer ett inlägg som väntat på att få läggas upp sen över en månad sen .. Ajjjaaa bättre sent än aldrig ;-)

Måste ha blivit avbryten innan de lades upp och vart sen bortglömt ;-)

Som de flesta redan vet så är graviditeten nu över ! Vi fick en perfekt pojke den 21 /9 2012 .





Ja Igentligen är de skam att ligga inne som jag gör .. Men värken i fogarna och överallt i kroppen tar orken ifrån mig . Längtar tills graviditeten är över , de gör vi nog allihopa . Pär vill slippa se mig ha ont hela tiden , och Izack vill leka med sin mamma igen . Vi ska springa då säger han :-) ja springa va e de nu .. Har knappt kunnat gå utan fogbesvär och sammandragningar inte ens myr steg . Ska bli underbart att få sno tillbaka sin energi snart .
För den kommer de vet jag !

Izack var igår på sin första fotbollsträning ... Han är verkligen cool , cool lugn och inte ett dugg bekymrad . Hoppade in i gruppen som han aldrig gjort annat och spelade fotboll och strålade som aldrig förr . De va nått han tyckte va super kul ! Jag är riktigt stolt över honom , stolt att få vara hans mamma och stolt att han har en fantastisk faderskapsgestalt vid sin sida . Såna som Pär växer inte på träd ! Han är värd varenda guldstjärna i världen . Han är den bästa pappan man kan få till sina barn <3
Att ha en familj , byggd på trygghet och kärlek ! De är fint !!!!