Senaste dagarna ...

0kommentarer

Nått kul va att jag jobbade i lördags .. Fotograferade ett dop i Alsike .  
Men sen vart det tungt då Max vart jätte sjuk ( och är nu också men under kontroll) 
Söndags morse steg hans temp till 39,2 då hade tempen åkt upp o ner som en jojjo redan ett dygn så vi åkte in til sjukhuset tidigt. Snabbt draget så hade han njurbäckeninflammation & värden visade för högt kalium värde ( njurarna funka inte som de ska ) Med världens oro i magen fick via iaf åa hem då hans allmänhetstillstånd va " bra" . 
 
Han va pigg o glad och somnade en stund på eftermiddagen . Då han vaknade va ha nstek het & tempen stigit till 40,5 . Fick i han lite ipren och sen åkte vi direkt till akuten då han " yrade " . I bilen börjar han vimmla med ögonen för att till sist bli okontaktbar .. vi ringde 112 och de kom med ambulans  i ilfart & mötte upp oss längs vägen . 
Han vart medvetslös pga av den höga febern . Väl i ambulansen kom han tillbaka med lättnad  ( jag va så himla rädd) . Så väl inne på sjukhus fick vi ligga kvar en natt för obeservation av feber så den inte hann stiga . 
 
fler prover har tagits och nu visade Kalium bra .. tack o lov. Det kunde vart nått tillfälligt just då och vi hoppas på det och att inget blir värre . 
Nu har vi vart hemma sen Måndag mitt på dagen . 
Igårhade Max till o från 39,1 hela dagen . 
 
Inatt har han sovit bra , nu är han piggare och ingen feber 38,4 . ( så vi avvaktar med alvedon ) 
Läkaren ringer senare under dagen så få vi höra vad de säger ! 
 
Iom njurbäcken inflammationen kommer Max få göra utredningar m röntgen & nån till ( minns inte va den hette)  vi har fått remiss till det & väntar på dag bara ! Skönt att de kollar ordentligt! 
 
Nu vill vi bara att Max blir frisk & att sommaren nu fortsätter bli lugn & fin =) 
 
/ Å 
 

Kommentera

Publiceras ej