trassel & brottning

0kommentarer

Har varit informationsrika dagar ..det har hänt mycket men endå inte på nå vis . Vårat vatten slutade funka .. GULD tänkte man vattnet har tagit slut i brunnen .. eller nej de kanske är så illa att det frusit nere i jorden nånstans . .nej visst de ska de ju inte göra .. hmm FAN kul pumpen har gått som sitter typ 60 meter ner i brunnen ! Hur fan får man upp den lixåm . .. Vi ringde rörmokare som tack o lov först o främst hänvisade till elektriker som guida Pär hur man skulle kolla om elen och vise versa funkade som den skulle till de som driver pumpen ! Krångel stress & katastrof tänk om stort lån på banken som skulle ruinera oss , för att borra ny brunn ! aaaa va fan va onödigt och stressa upp sig ;) 
Va ju bara ett el fel ! Tack du där uppe  , kände lixåm inte att de var nån höjadre att behöva flytta från huset medans skiten skulle bli fixat! 
 
Mitt i allt så får vi även ett dödsbesked .. Mycket sorgligt ! Himlen har fått tillbaka en av de vackraste änglar som funnits! STOR SORG! Men alla når vi dit tillslut  , tungt men de är ju livets gång..tyvärr! Vissa människor önskar jag aldrig kunde försvinna! 
 
Sånt här påminner mig om att ta till vara på de nära du har omkring dig .. en extra kram ..uppskattning! Och ge fan i att bråka om skitsaker! De kan gå så fort så är dom borta! De kan hända idag som om 70 år ! 
 
KRAMAS!!!!! 
 
Izack fick prova på brottning på Uppsala Atletklubb igår . 
De var inga mesiga tag ... in i gruppen direkt och köra hårt! Visa tydligt och sakligt! Inget utrymme för lek och flams ! Izack va med på noterna direkt och det syntes att han tyckte det var kul! 
 
Han imopnerar på mig då han aldrig är rädd för att prova nått nytt & söker kontakt med andra på en gång! BRA egenskaper anser jag =)
tack o hej från en stolt manma 
 

Kommentera

Publiceras ej