Vackert ljus ..

0kommentarer

Idag har jag bakat fina " sugar cookies" . . Max har " kryp" tränat & jag har sprungit ute i hällregn för att fånga en vacker regnbåge ! De är tjusningen med att bo i skogen ... alla naturfenomen upplevs så otroligt nära på nått vis .. samma när vi har fullmåne här då känns de nästan som man skulle kunna ta på den . Den lyser upp våran tomt som en enda stor jätte lampa . 
 
Idag kom också blodprovsresultaten sen sist Izack & jag var på barnspec.mottagningen . 
Björk , timotej , hund, katt & ägg + alla diverese korsallergier  har Izack . Stackars ... Men det känns också skönt att äntligen få ett ordentligt svar ist för svajanden kansken då vi tidigare tagit pricktester som missvisat ibland & funkat ibland .
Äntligen har vi fått en ordentligt svar & det fiffiga med blodprover ist för pricktester är att vi kan föja hurvida lågt & högt allergierna står i hans kropp ... om de planar ut eller blir värre . 
 
Så nu börjar det nya äggfria livet för honom och förmodligen för oss med till viss del .. Tur internet finns , där finns ju iaf en hel del bra recept! 
 
Izacks stora sorg var :MEN HALLLÅÅÅÅ ska ja inte kunna äta pannkakor! Men jo då, vi fixade snabbt ett recept med äggfria pannkakor så torsdagen är nu räddad ! =) 
 
Jobbigt med allergier .. Men bara vi följer det nu & att han slipper komma i kontakt emd dessa " ämnen " han inte tål så mår han ju bra  ! Mycket handlar om att förebygga & inte utsätta han för dom sakerna han inte tål . 
 
Det jobbigaste är korsallergierna dom kommer och går lite som dom vill .. ofta handlar det om hur Izack mår .. Minsta lilla förkylning så kan han bli döallergisk för både de ena & andra som han i " friskt" tillstånd annars tål . 
 
Försiktighet , räcker med en allergichock och akuten !,riktigt läskigt var det då han svällde upp som en boll för ett tag sen .. pga av en glass ! 
 

 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej